Linsell Skoter & Motor Edition Wraps

Dekalkitt för din snöskoter!

Om våra wraps

För tredje året i rad kör vi våra egendesignade dekalkit! Dessa är unika för oss och kan endast beställas via Linsell Skoter & Motor. Har ni frågor och funderingar? Kika på våra frågor och svar eller kontakta oss.

Nyheter

- Mallar för både REV-XM och G4!
- Fler dekaler än förra året för en mer heltäckande design!
- Möjlighet att välja blankt eller matt laminat!
- Större skillnad mellan mönster i och med speciella "loggor" för varje design!

Hur funkar det?

1. Bestäm design

Bestäm vilken grunddesign ni vill ha (själva mönstret).

2. Bestäm färgsättning

Bestäm vilken färg ni vill att de ska vara för att göra ert wrap personligt (se exempelbilder från andra). Antingen meddelar ni exakt hur ni vill ha eller överlåter oss att komma med förslag baserat på er idé.

3. Bestäm logotyper

Ni har möjlighet att lägga till hur många logotyper/texter ni vill. De enda logotyperna som är "fasta" och en del av designen är logotyper för "Linsell Freeriders", "Linsell Skoter & Motor" samt "Swetown". I övrigt är det helt fritt och vi hjälper er att sätta dem baserat på er idé.

4. Modell och år

Meddela oss vilken modell (längd) och år ni har (samt ev. färg) så att vi kan anpassa utfrån detta.

Varför dekalkitt?

Vi kände att det skulle vara roligt att kunna erbjuda riktigt bra, och snygga, wraps till riktigt förmånligt pris till våra kunder.

Det är riktigt kul att sätta en personlig touch på sin skoter men det skyddar även plastdetaljerna på skotern vilket kan öka andrahandsvärdet.

Frågor & Svar

Har ni funderingar som inte besvarats i listan nedan? Kontakta oss på contact@linsellfreeriders.se så hjälper vi gärna till och reder ut eventuella frågetecken!

Vanliga frågor och svar

Hur är kvalitén?

Dekalerna printas på dekaler med starkt, vattenbeständigt, lim. Därefter lamineras de med ett extra kraftigt laminat för att stå emot fjällbjörkar och annat otyg man kan tänkas stöta på. Det är alltså inte bara snyggt, andrahandsvärdet kan öka i och med att skoterns plastdetaljer har varit skyddade.

Kan ni montera dekalkitet åt mig?

Vi har fullt upp med att leverera och serva skotrar och kommer inte, som regel, ha möjlighet att montera dekalerna åt er. Det är dock inte speciellt svårt och dekalkitet levereras med instruktioner för hur ni ska göra, beskrivning av de olika delarna och vart de ska sitta samt en skrapa att använda vid montering. Det finns även videos som instruerar hur ni ska gå till väga för ett grymt resultat!

Jag vill ha andra färger, går det?

Absolut! Det som visas på denna sida är endast exempel på färgsättning. Ni kan, utan extra kostnad, sätta er egen prägel på dekalkittet. Utifrån era önskemål hjälper formgivare till att färgsätta den design ni bestämt er för.

Jag vill ha egna logos på, går det?

Inga som helst problem och det kostar ingenting extra. Formgivare hjälper till att anpassa logtyperna till den design och färgsättning ni bestämt er för. Tänk dock på att originalet måste vara i ett tryckbart format (.EPS, .AI eller vektoriserad .PDF).

Hur lång leveranstid är det?

Det beror på hur mycket ändringar som ska göras utifrån de varianter som redan finns. Ska det justeras färger och/eller läggas till logotyper har ni normalt ett förslag inom 3-7 dagar. Normalt tar det några veckor från det att designen godkänts av er tills wrappet är klart att monteras.

Till vilka skotermodeller finns det dekalkitt?

Just nu kan vi leverera våra dekalkit till modeller som baseras på plattformen REV-XM och G4 från Ski-Doo.

Vilka är det som tillverkar kitten?

Dekalkitten framställs av SweTown Reklam som ha lång erfarenhet av denna typ av produkter.

Beställning

Pris: 4 100kr inklusive egen färgsättning, logotyper, frakt och moms

Dekalkitten köps av oss i butiken i Linsell, kontaktuppgifter och vägbeskrivning hittas här.

För att beställa

Skicka ett mail till oss på contact@linsellfreeriders.se och berätta vad ni vill ha för dekalkitt. Det vi behöver veta är följande;

  • Vilken skotermodell det ska vara för.
  • Vilken årsmodell det ska vara för (och färg om det finns flera olika).
  • Vilken design ni önskar av de olika ("Angular", "Thrashed", "Thorns 2.0", "Splash 2.0" och "Retro Racing").
  • Vilka färger och kombinationer ni önskar på designen.
  • Vilka eventuella logotyper ni vill ha med i designen (och bifogar filer för dessa).
  • Andra tankar och funderingar ni har kring hur ni vill att de ska se ut. Ju mer information vi kan få desto snabbare kan vi återkomma med en design.

Beroende på mängd justeringar utifrån de redan existerande designsen så har ni ett förslag tillbaka inom normalt 3-7 dagar.